Om Fascial Flow

Om Fascial Flow

Hvad kan jeg opleve til en Fascial Flow time?

Til Fascial Flow® vil du blive guidet i en række bevægelsessekvenser. Fælles for dem alle er en åbent undersøgende tilgang med din oplevelse i fokus. Grundlæggende har vi to måder, vi bevæger os på:

Kreativt udforskende bevægelser

Her får du en ramme af guiden, og udforsker så selv krop og bevægelse inden for denne ramme. Guiden vil typisk give forslag til hvordan du kan forholde dig undervejs, men du vælger selv i hvor høj grad, du vil følge dem. Vævet blødgøres, og du kan opleve en følelse af flow i kroppens intuitive bevægelser.

Præcist instruerede bevægelser

Guiden hjælper dig med at kontakte områder i din krop på særlige, specifikke måder, der typisk vil være nye for kroppen. Her kan kropsholdning og bevægelighed opbygges og styrkes, samtidig med at spændinger forløses.

Oplevelsen og opdagelsen af egen krop er i centrum

I Fascial Flow er det altid oplevelsen og opdagelsen af egen krop, der er er i centrum. Det er derfor også en del af bevægelsesformen, at man altid må holde pause eller bevæges sig langsommere, hvis man har brug for det. Det handler ikke om at presse kroppen, men om at lytte til den. Derfor kan alle altid være med.

Stifteren af Fascial Flow, Jeanne Jensen

Bevægelsesformen Fascial Flow® er sammensat af den danske pioner inden for kropsarbejde, Jeanne Jensen. Jeanne har skabt konceptet Fascial Flow som en blanding af bevægelsesformerne Rolf Movement, Continuum og Peter A. Levine. Herudover trækker Fascial Flow også på bl.a. Body Mind Centering, Feldenkrais m.m.. Du kan se mere om Jeanne, Fascial Flow Guide-uddannelsen og hendes arbejde på denlevendekrop.dk.

Fascial Flow® Klubben

Fascial Flow Klubben er en sammenslutning af uddannede Fascial Flow® Guider. En Fascial Flow Guide er en, der har gennemført Fascial Flow Guide-uddannelsen. Klubbens formål er bl.a. at udbrede kendskabet til Fascial Flow i Danmark og udlandet, og herigennem bidrage til positive ændringer i menneskers liv.